UDAHNI

 

XIAOMI MI Prečišćivač zraka

Uz XIAOMI prečišćivač zraka, obezbijedili ste stan ili kancelariju sa moćnim sistemom

MI Specifikacije

Bez obzira gdje ste, lako možete prilagoditi optimalni kvalitet zraka u stanu uz pomoć apllikacije koja je dostupna za Android i IOS platforme.

OLED Ekran sa vidljivom indikacijom kvalitete zraka u prostoriji. Posjeduje laserski senzor za detekciju kvalitete zraka kao i senzor za temperaturu i vlažnost zraka.

Mi Prečišćivač zraka optimizuje sistem pod pritiskom zraka i omogućava da stopa prečišćenog zraka (CADR) dostigne 500m2/h. Možete unaprijediti kvalitet vašeg života u stanu, sa čistim zrakom i osjećati se kao da šetate kroz šumu.

0
Za prostorije do do 60m²
0%
Absorbuje do 99% PM 2.5 čestica
0m³h
Očisti 500m³ za 1h
0mj
Preporučuje se zamjena u periodu od 6mjeseci

Mislite li da je zagađenje zraka problem koji se dešava uglavnom u Kini? Ne želite prihvatiti činjenicu da je i u Bosni i Hercegovini zagađenje zraka na visokom nivou i to previše često. Zavaravate se da samo u Šangaju, Pekingu i drugim sličnim gradovima ljudi nose maske i trebaju brinuti o kvaliteti zraka. Ne zapitate li se da je nekada potrebno biti prvi i kreirati svijest o nećemu, bez obzira što drugi još uvijek ne znaju ništa o tome?

XIAOMI je kompanija koja je redovno prva u novostima i redovno iznenađuje svoje pobornike i to itekako pozitivno. Ovog puta veliki XIAOMI je stekao je mnoge obožavatelje kada je lansirao Xiaomi MI 2 prečišćivač zraka i odlučio poboljšati prvobitnu verziju i kreirati za svoje obožavatelje Xiaomi pročišćivač zraka 2S. U daljnjem tekstu ćemo pokušati razjasniti razlike i osvrnuti se na poboljšanju verziju Xiaomi pročišćivača.

Kažu da je, a mi se slažemo, najveće poboljšanje nove verzije u odnosu na regularnu 2 pozitivan OLED zaslon. Uz prikaz trenutne kakvoće zraka (PM2,5), Xiaomi Purifier 2S prikazuje temperaturu i vlagu u sobi.

 

 

Jedna od novosti je dodavanje svjetlosnog senzora koji otkriva razinu svjetla u sobi i automatski podešava svjetlinu zaslona kako ne bi ometao vrijeme spavanja. Poprilično futurustučki, zar ne? Zaista se primjeti koliko pažnje su obratili na detalje koji nama smrtnicima mnogo znače. Dakle, dok vi mirno spavate i udišete pročišćen zrak Xiaomi radi bez i najmanjeg ometanja. 

  • Automatski režim
  • Noćni režim
  • Personalizirani režim
  • OLED Ekran
  • Svjetlosni senzor
  • Laserski senzor
  • Senzor za temperaturu i vlažnost zraka
  • Sigurnosno zaključavanje

Iznimno bitna karakteristika je i H11 troslojni filter. Novi troslojni filter prikuplja čestice iz zraka kao što su alergeni, životinjska krzna, prašina, pelud i dim cigarete.  Bitno je napomenuti da ovo nije ovlaživač zraka, da ne bude zabune. Ali itekako neutralizira mirise a da pri tome ne proizvodi vlastiti.

 

Još jedna pametna novost je inteligentna identifikacija filtera, koja će detektovati novi filter i voditi računa o eventualnoj sljedećoj zamjeni i uredno Vas obavijestiti.

U našoj radnji, imate priliku vidjeti i kupiti XIAOMI MI 2S  kao mi Mi Pro pročišćivače zraka. Obzirom na potražnju za istim, rekli bismo da su mnogi od vas prepoznali vrijednosti ovog tehnološkog čuda i odlučili biti prvi. 

A sada ono najbitnije FILTERI

Visoko efikasni troslojni filteri izrađeni od aktivnog ugljena. 
H11 Pravi HEPA filter sa efikasnošću filtriranja od 95 posto za veličinu čestica do 0,3 mikrona

Uklonite formalmalhid, PM2.5 i ostale štetne supstance. Mi filter za pročišćavanje zraka koristi ultra gusti Polipropilenski film za hvatanje PM2.5 čestica. Aktivni ugljen je među najefikasnijima ove vrste u kombinaciji je sa anti-formaldehidnom formulom efikasno apsorbuje štetne hemikalije poput formaldehida, benzena, amonijaka, kao i mirisa i dima. Absorbuje sve vrste mirisa i štetnih supstanci.

ANTIBAKTERIJSKI FILTER

Antibakterijski filter može učinkovito apsorbirati PM2.5 čestica i grinje. Prekriven je posebnim antibakterijskim slojem koji je sposoban eliminisati bakterije.

ANTIFORMALDEHID FILTER

Anti-formaldehidna formula efikasno apsorbuje štetne hemikalije poput formaldehida, benzena i amonijaka, kao i mirise i dim.

Mi originalni filter

Eliminiše do 95 % PM 2.5 čestica

95KM
Pravi H11 HEPA filter

Prečišćivač MI Pro

Idealan za prostorije do 60m2

559KM
OLED Ekran, CADR 500 m3h. Precizan laserski senzor i displej sa indikacijom kvalitete zraka

Prečišćivač MI 2S

Idealan za prostorije do 33m2

389KM
OLED Ekran, CADR 310 m3h. m2h. Precizan laserski senzor i displej sa indikacijom kvalitete zraka

UDAHNI ČIST ZRAK 

Bez mirisa i alergena. Ugrađeni OLED ekran vam omogućava da provjerite nivo PM 2.5 čestica u prostoriji i pratite kvalitet zraka uz nivo temperature i vlažnosti.

Close Menu