CITY GROUP vrši veleprodaju računarskih komponenti, sistema i kompletnih računarskih konfiguracija kao i servis računarske opreme. CITY Group je osnovana 2001. godine, sa ciljem da tržištu ponudi proizvode i usluge iz oblasti informacionih tehnologija. Naša glavna orijentacija je da klijentima obezbijedimo potpuna IT rješenja, koja uključuju: snabdijevanje kvalitetnim računarskim komponentama, održavanje računarskih sistema, kao i testiranje i implementaciju računarskih mreža

Razvili smo kvalitetan sistem koji nam omogućava da veoma brzo djelujemo kako bi naše klijente uslužili u što kraćem roku, sa isporukom robe ili servisnom intervencijom na zavidnom nivou.

Sve djelatnosti kompanije mogu se podijeliti u tri osnovne grupe: prodaja, razvoj i usluge.
Našim klijentima nudimo pouzdana rješenja.
Otkrićete da saradnja sa nama izvlači osmijeh na lice.

 

Ultra Electronics Card Systems je jedan od pionira u izradi uređaja za štampanja na ID kartice, proizvodi printere još od 1993. godine. Svojim kvalitetom, naprednim sigurnosnim sistemima zaštite i pružanjem podrške je garancija na tržištu.

Magicard uređaji se odlikuju patentiranim sistemima zaštite za spriječavanje kopiranja i falsifikovanja kartica kao i podrškom za industrijske standarde upisivanja podataka na magstripe kartice, kontaktne ili bezkontaktne kartice. Jednostavnom integracijom u vaše radno okruženje ili korištenje Magicard programa za izradu kartica te mogućnošću štampnja u punom koloru fotografija, imena i ostalih podataka iz baze omogućavate pružanje višeg nivoa usluga klijentima i veću sigurnost vaše radne sredine.

Dell SonicWALL rješenja pružaju pouzdanu zaštitu za mreže, sisteme, korisnike i podatke za organizacije svih veličina bez ugrožavanja performansi mreže. Dell SonicWALL zična i bezična rješenja su namjenjena kako malim i srednjim firmama, prodavcima i uslužnim djelatnostima, do velikih sistema, državnih organa i institucija, zdravstvenih ustanova.

MikroTik je Latvijska firma koja je osnovana 1995. godine za razvoj rutera i bežičnih ISP sistema.

Iskustvo tokom godina u korištenju industrijski standardnih PC hardvera im je omogućio 1997. godine stvoriti RouterOS softver sistem koji pruža stabilnost, kontrolu, i fleksibilnost za sve vrste interfejsa i usmjeravanje podataka

U 2002. godini su odlučili napraviti svoj vlastiti hardver pa je tako RouterBoard brend rođen. Imaju distributere u većini dijelova svijeta, a kupce u vjerojatno svakoj zemlji na planeti.

Firma se nalazi u Rigi, glavnom gradu Latvije i ima 80 zaposlenih.

ASUSTeK Computer Incorporated je multinacionalna racunarska kompanija sa sjedistem u Taipeiju, Tajvan, Republici Kini. Njihovi proizvodi su u rasponu od: maticnih ploca, laptop racunara, mobilnih telefona i mrezne opreme. Kompanija takodjer proizvodi komponente za druge proizvodjace, ukljucujuci Dell, Falcon Northwest, Hewlett-Packard i Apple Inc.

Pored maticnih ploca, grafickih kartica, laptopa, monitora, City Group d.o.o. kao Asus Gold partner u svojoj ponudi nudi veliki izbor Wireless mrezne opreme.

Osnovana u januaru 2013. godine, Kronoz LLC je Švicarska kompanija koja se bavi proizvodnjom, dizajnom i razvojem mobilnih uređaja.  My Kronoz uredjaji za cilj imaju ispunjavanje naše rastuće potrebe za mobilnošću, povezanošću i digitalnim nacinom života.

Uz jedinstven pristup mobilnim tehnologijama, cilj Kronoz LLC kompanije je ponuditi kompletan asortiman “pametnih” satova, koji ispunjavaju potrebe i ukuse raznih svjetskih vrsta korisnika.